In de Veluwse Boerderijwinkel kunt u allerlei producten kopen van eigen bedrijf en omgeving!

Een boerderijwinkel met streekproducten is een geweldige plek om lokale en verse producten rechtstreeks van de boerderij te kopen. Onze winkel is gelegen in het buitengebied van Otterlo waar wij eigen producten en streekproducten verkopen, variërend van groenten, fruit en zuivelproducten tot vlees, eieren, honing en zelfs ambachtelijke producten zoals jam en kaas.

Het mooie van deze winkels is dat ze niet alleen hoogwaardige producten aanbieden, maar ook een directe verbinding bieden tussen consumenten en de producenten ervan. Hierdoor kunnen consumenten meer te weten komen over waar hun voedsel vandaan komt, hoe het wordt geproduceerd en de mensen die erachter zitten.

Bovendien ondersteunen boerderijwinkels met streekproducten lokale economieën en dragen ze bij aan het behoud van traditionele landbouwpraktijken en de diversiteit van voedselproductie. Het is een geweldige manier om te genieten van verse, seizoensgebonden producten terwijl je de lokale gemeenschap ondersteunt.

Wij hebben in onze winkel een aantal nieuwe producten o.a.( van beter leven kippen) kiprollade, kipburger, soepkip, kipschnitzels enz.
Allerhande kruiden met en zonder zout voor kip, vis, vlees, gehakt, stamppot enz.
Nuts today, allerlei smaken noten, voor elk wat wils.
Geroosterde pompoen pitten, een heel gezonde snack in veel smaken, ook pompoenpit olie, kan gebruikt worden als slasaus en het op smaak brengen van soepen en sauzen.
Lindeboom bier en radler

 

Dagelijks verse eieren van onze vrije uitloop kippen.

Verschillende soorten appel en peren in het winterseizoen.

Van half Maart tot ongeveer 20 Juni hebben wij asperges in de winkel, altijd met beenham van slager Wilbrink en verschillende asperge sauzen. 

Diepgevroren kalfsvlees, in porties verpakt van kalverhouderij Beeckhoeve uit Barneveld.

Echte boeren kaas, jong, jong belegen, belegen en oude kaas

Lindeboom saison bier en radler, heerlijk voor bij de asperges!

Noga is een soort zoetwaren gemaakt met suiker of honing, geroosterde noten (meestal amandelen, walnoten of pistachenoten), opgeklopt eiwit en soms gehakt gekonfijt fruit.

Cakemixen, een aantal soorten cakemix om zelf een heerlijke cake te bakken.

Huisgemaakte soep van Slager Wilbrink verschillende smaken en nu ook aspergesoep.

Honing in diverse varianten in grote en kleine pot.